Ηρακλής Αντύπας

Τρίτη και… τυχερή!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο sport-fm.gr για τις προγούμενες συνεργασίες του Ολυμπιακού με πορτογάλους προπονητές που δεν του βγήκαν και για τον Μάρκο Σίλβα.

Οι δύο προηγούμενες συνεργασίες με Πορτογάλους προπονητές δεν βγήκαν στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν ταίριαξε ποτέ με την φιλοσοφία των Πειραιωτών. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να πει, ότι δεν είναι καλός προπονητής (αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την μετέπειτα πορεία του σε Σπόρτινγκ και κυρίως σε Μονακό), αλλά το στιλ παιχνιδιού του δεν έκανε ποτέ στο Θρύλο.

Ο δεύτερος και ο πιο πρόσφατος, ο Περέιρα μπορεί να πήρε το νταμπλ, αλλά και πάλι οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ενστάσεις για την δουλειά του. Συν τοις άλλοις, στη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου δεν είχε κάνει κλικ και πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που στεναχωρήθηκαν με την απομάκρυνσή του.

Τώρα ο Περέιρα συνεχίζει στη Φενέρ και στο λιμάνι ψάχνουν για το νέο τεχνικό ηγέτη. Από ονόματα άλλο τίποτα, αλλά σύμφωνα με τα πιο… φρέσκα ρεπορτάζ, ο Θρύλος πάλι με Πορτογάλο τεχνικό θα συνεργαστεί!

Ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα. Ο 38χρονος τεχνικός, έχει το «πακέτο» που ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας και ευελπιστούν ότι η τρίτη συνεργασία με Πορτογάλο τεχνικό θα είναι και η… τυχερή!

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, γιατί στο λιμάνι εκτός του θέματος του προπονητή, πρέπει να κινηθούν δυναμικά και στη μεταγραφική περίοδο.

Υ.Γ. Το να… γνωριστούμε, μέσω του site του ΣΠΟΡ FM, το θεωρούμε αστείο. Τα λέμε που τα λέμε καθημερινά, είπαμε και να τα γράφουμε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x